Zondag 25 maart 2018

Zondag 25 maart 2018

Op zondag 25 maart 2018 treedt op het Ebonit Saxofoonkwartet bestaat uit: Simone Müller, Dineke Nauta,  Johannes PfeufferPaulina Marta Kulesza.

Het programma wordt nader bekend gemaakt.

Plaats: Kerk H. Antonius Abt  – Kerkstraat 1, 6585 AT Mook 

Aanvang: 20:00 uur (kerk open vanaf 19:30 uur)

Kosten: € 16,- p.p. inclusief servicekosten en consumptie indien online besteld; € 17,- in de kerk voorafgaand aan concert. Ben je nog geen 18 jaar, dan kun je in de kerk een kaartje kopen voor € 8,00.

Voor het bestellen van kaarten, klik hier

Meer over de musici:

Het Ebonit Saxofoonkwartet is een jong, sprankelend ensemble opgericht in 2011 aan het Conservatorium van Amsterdam. De vier musici uit Polen, Nederland en Duitsland traden op in de belangrijkste concertzalen van Nederland en daarbuiten, waaronder het Concertgebouw en het Muziekgebouw aan `t IJ in Amsterdam, De Toonzaal in Den Bosch en TivoliVredenburg in Utrecht. Daarnaast verzorgde het kwartet concerten tijdens verschillende gerenommeerde festivals als het “World Saxophone Congress” in St. Andrews (Schotland), het Grachtenfestival in Amsterdam, het Bach Festival in Dordrecht, de “Bachtage” in Würzburg (Duitsland) en het Internationaal Kamermuziekfestival Schiermonnikoog. Voor meer informatie klik hier.