Vrienden van de Kamermuziek

Vrienden van de Kamermuziek

De Stichting Kamermuziek Mook en Middelaar is een nieuw initiatief en moet zichzelf bedruipen. Inkomsten uit de kaartverkoop voor de concerten zijn voor ons belangrijk. Daar staan echter ook kosten tegenover voor o.a. de huur van de kerken, de gereduceerde gages voor de musici, huur van een piano of vleugel en hosten van de website en webshop.

Voor de Stichting is het van belang een vriendenkring op te bouwen van mensen die sympathiek staan tegenover het initiatief.

Vrienden van de Stichting steunen met een zelfgekozen extra bijdrage van  €25 of meer per jaar. Met deze inkomsten kunnen we bijvoorbeeld een eigen piano aanschaffen, grotere ensembles uitnodigen, meer concerten organiseren, de musici een reële gage betalen, en financiële tegenvallers opvangen. Aangezien we sinds 22 juni 2016 een ANBI-stichting met een culturele doelstelling zijn kunt u de bijdrage fiscaal 125% aftrekken als gift.

Hier vindt u meer informatie over giften.

Ben u geïnteresseerd om lid te worden van de Vrienden van de Stichting Kamermuziek Mook en Middelaar, dan kunt u dat kenbaar maken door hier te klikken Uw minimale bijdrage is €25 voor een jaar. Mocht u een veelvoud van €25 willen geven dan verhoogt u het aantal tickets dat u wilt kopen. Wij willen u bijvoorbaat danken en hartelijk welkom heten als vriend. 

Bij een bijdrage van €100 of meer willen we u graag vermelden als officiële sponsor van de Stichting Kamermuziek Mook en Middelaar.