Interessante sites

Interessante sites

Cultuurfonds Limburg: Het Cultuurfonds is bevlogen pleitbezorger van cultuur, natuur en wetenschap in Nederland en daarbuiten. Met financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen stimuleren we bijzondere initiatieven en talent. De Stichting Kamermuziek Mook en Middelaar heeft een bijdrage van 25% ontvangen in de aanschaf van het podium.

Nijmegen Muziekstad: informatie over concerten en projecten in Nijmegen en omgeving.

Stichting CAM: De Stichting Culturele Activiteiten Molenhoek (CAM) is een vrijwilligersinitiatief dat voor de inwoners van het Noord-Limburgse Molenhoek en directe omgeving, (semi)culturele activiteiten organiseert.

LOP Molenhoek: Lees- en OntmoetingsPunt Molenhoek.

Ugenda.nl: de uitgaansagenda voor Nijmegen en omgeving

https://l1.nl/klassieke-avond-van-l1/: De Klassieke Avond van L1 is iedere zondag op L1 Radio te beluisteren, van 18:00 tot 21:00 uur. De avond begint met een goed gesprek met een gast uit de klassieke muziekwereld, gevolgd door L1-concertopnames van zowel professionele ensembles als amateurgezelschappen uit Limburg. Via de link te beluisteren via internet, ook achteraf. Afgelopen jaren zijn een aantal concerten in Mook opgenomen. Op 30 april 2022 was dat het geval met het Sonoro Quartet. Eerder op 14 april 2019 was het Mosa Trio de gelukkige en op 27 januari 2019 Duo Ebano. Sinds september 2019 heet het programma Blaaskracht.