Rabo-Clubkascampagne

Rabo-Clubkascampagne

Uitslag Rabo-Clubkascampagne bekend. 

Vrijdag 7 juni 2019 hebben we een mail ontvangen van de Rabobank met daarin de uitslag van de Rabo-Clubkascampagne voor de Stichting Kamermuziek Mook en Middelaar. Tot onze vreugde blijken 137 stemmen op onze stichting te zijn uitgebracht hetgeen een bedrag oplevert van € 1058,67. Dat betekent dat elke stem € 7,73 waard was. In totaal zijn 32.352 stemmen uitgebracht. Hiervan gaat dus o,4% naar onze stichting. Omdat er zo’n 300 clubs zich hadden aangemeld zitten we boven het gemiddelde (gemiddeld: 108 stemmen). We gaan kijken wanneer en op welke wijze we het gratis zondagmiddagconcert kunnen organiseren. Dat hebben we immers beloofd te doen met de verkregen gelden. Zodra de plannen concreet zijn hoort u van ons.

 

Rabobank                                                                         Logo RCC


Jouw club doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne 2019.

Beste Nico van Kessel,

Wij hebben de inschrijving van jouw club voor de Rabobank Clubkas Campagne positief beoordeeld. Je club doet definitief mee aan de Rabobank Clubkas Campagne 2019 van Rabobank Rijk van Nijmegen.

Wie kunnen er stemmen?
Alle leden van Rabobank Rijk van Nijmegen kunnen stemmen. Zij ontvangen in mei per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van dinsdag 14 mei tot en met woensdag 29 mei 2019 brengen zij via een online stemmodule hun stem uit op de clubs die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf te verdelen stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club mogen worden uitgebracht.

Let op: alleen leden van Rabobank Rijk van Nijmegen mogen stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij tot en met 31 maart 2019 lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Het lidmaatschap vraag je gemakkelijk en snel aan via www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden.

Meer informatie
Op onze website www.rabobank.nl/rijkvannijmegen lees je meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne.

Met vriendelijke groet,

Rabobank Rijk van Nijmegen

 

20190430 clubkas voorpagina

IMG_1046 2

Schermafbeelding 2019-05-10 om 15.49.15 3