Lunchconcert en expositie in tuin: BRON Saxofoonkwartet

Lunchconcert en expositie in tuin: BRON Saxofoonkwartet

Om het niet helemaal af te leren, hebben we een verrassing voor u.
Op zondag 30 augustus 12:00 uur organiseren we onder het motto KLANK en KLEUR een lunchconcert in een ruime, mooi gelegen tuin in Molenhoek, in plaats van onze vaste locatie in de kerk van Mook. Zo kunt u ‘coronaproof’ genieten van een prachtig concert. Voor stoelen wordt gezorgd, rekening houdend met de anderhalvemetermaatregel.

Het concert wordt verzorgd door BRON Saxofoonkwartet, bestaande uit:

ePWD-Rnl - lang

Hannah Koob (Duitsland) – tenorsaxofoon,
Cameron Millar
(Australië) – sopraansaxofoon,
Juan Fernando Manriquez (Columbia) – baritonsaxofoon,
Niek Starmans (Nederland) – altsaxofoon.

Zij spelen werken van Caryl Florio, J.S. Bach, A. Glazounov, P. Glass, B. Bartók, Borisova-Ollas, Mozart, Van Beethoven, Bozza, Grainger en G. Ligeti.

In de pauze is er voor u, zoals gebruikelijk, een consumptie. Voor de liefhebbers is het mogelijk vooraf, bij het boeken van uw ticket een lunchpakket te bestellen.

De plaats van handeling wordt de tuin van beeldend kunstenaar Marian Bax aan de Kuilseweg 18 in Molenhoek (gelegen aan het snelfietspad richting Nijmegen). Kom zoveel mogelijk te voet of op de fiets. Mocht u met een auto komen, dan kunt u parkeren bij de manege (Kuilseweg ± 200 m vervolgen).

Voor en na het concert is het mogelijk kennis te maken met olieverfschilderijen van
Marian Bax.

Toegangskaarten voor het concert zijn uitsluitend verkrijgbaar via de webshop, dit mede in verband met de coronamaatregelen. Het maximaal aantal bezoekers is 90.

Concertkaartjes à €17,50 (inclusief servicekosten en consumptie) bestelt u hier.

Lunchpakketten à €7,50, te bestellen tot en met uiterlijk 29 augustus,  bestelt u hier.

Tuin open: v.a. 11.30 uur; aanvang optreden: 12.00 uur

Uiteraard geldt ook hier: in geval van gezondheidsklachten (koorts, hoesten, etc.) thuisblijven.

Mocht u NIET naar het concert komen, dan is het mogelijk tussen 14:30 uur en 18:00 uur de expositie van Marian Bax te bezoeken. Toegang gratis.

Het weer
Een concert in de buitenlucht is uiteraard weersafhankelijk. Mocht twee dagen voor het concert duidelijk zijn dat slecht weer te verwachten is, dan gaat het concert niet door. We stellen u daarvan dan onmiddellijk via de mail op de hoogte en krijgt u het geld teruggestort.  De expositie zal in aangepaste vorm doorgang vinden.